Security Consultant

Solliciteer nu

Security Consultant

Ben jij geïnteresseerd in nieuwe technologieën en hou je van complexe uitdagingen?

Vind je cybersecurity een gaaf vakgebied en ga je voor succes met het team?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time · Rijswijk

Over de rol

In deze functie is de belangrijkste taak om klantuitdagingen te vertalen naar een optimale technische implementatie van een cybersecurity product of service. Je kunt door jouw technische skills en ervaring de voor de klant beste configuratie bepalen en integreren. Je weet je kennis met enthousiasme en passie over te brengen, zodat de klant desgewenst de dagelijkse operatie en noodzakelijke wijzigingen zelfstandig kan uitvoeren.

Het is een actieve en dynamische functie met intensief contact met je commerciële en technische collega’s en natuurlijk met klanten en prospects. Je bent het technische geweten voor de klant over de geïmplementeerde oplossing. Je draagt bovendien zorg voor een goede overdracht naar de services-afdeling om klant specifieke details juist over te dragen. Eventueel speel je een rol bij serviceverzoeken na een implementatie om deze effectief en efficiënt uit te voeren.

Als security consultant binnen onze overzichtelijke organisatie heb je nauw contact met je collega’s en leveranciers uit ons portfolio. Dit geeft een dynamiek met korte lijnen en efficiënt schakelen bij behoefte aan kennis of ervaring om klantimplementaties effectief te kunnen uitvoeren.

Alleen of als team neem je de verantwoording over de correcte implementatie van de gekozen cybersecurity oplossing(en) en weet je deze naadloos te integreren in de architectuur van de klant. Best practice optimalisatie en effectief operationeel beheer horen daar uiteraard bij.

Jij weet precies welke ontwikkelingen er zijn binnen de gekozen oplossing en weet deze optimaal in te zetten.

De werkzaamheden vinden deels plaats op locatie van de klant en deels vanuit huis of ons kantoor in Rijswijk.

Over jou

Je herkent jezelf volledig in het profiel en je bent ervaren, leergierig, assertief en communicatief sterk om implementaties en migraties succesvol uit te voeren. Je bent een no-nonsens persoonlijkheid en werkt op basis van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen.

Verder vragen we:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Aantoonbaar succesvolle engineering/consultant ervaring in de cybersecurity

  • Bij voorkeur gecertificeerd of ervaring met Check Point, Trend Micro en/of F5

  • Je bent onderzoekend, intellectueel, introspectief, altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en technologieën

  • Je zet het klantbelang voorop

  • Je hebt kennis en bent inhoudelijk op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de cybersecurity markt

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Engels als in het Nederlands

  • Sociale vaardigheden en een no-nonsens mentaliteit

  • Je hebt passie en drive voor het zoeken en opbouwen van kennis

Dit bieden wij je

Een uitdagende functie in de sterk groeiende cybersecurity markt met heel veel potentieel, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. We zijn trots op onze hoge partnerstatussen. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die energieke, zelfverzekerde en optimistische security specialist?

Reageer direct en we vertellen je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons Sky Networks team en wat we voor jou kunnen betekenen.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Security Consultant? Dan horen we graag van je!