Accountmanager New Business

Solliciteer nu

Accountmanager New Business

Ben jij nieuwsgierig van aard en heb je dé commerciële drive en expertise om nieuwe klanten te vinden? Vind je cybersecurity een gaaf vakgebied en ga je voor succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time · Rijswijk

Aan de slag gaan als account manager bij Sky Networks betekent dat jij bij een jonge club met talenten je verder kunt ontplooien als commercieel specialist. Met jouw kennis en aanpak weet jij nieuwe klanten te werven in het zakelijke segment, voel je aan waar hun behoeftes liggen en overtuig je ze dat ze met Sky Networks in zee moeten gaan.

Over de rol

Als accountmanager zoek je effectief naar (new business) relaties die van pas komen bij het realiseren van je persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen. Jij zoekt, ontwikkelt en sluit deals – die omvangrijk kunnen zijn – met klanten uit ieder marktsegment. Hiervoor weet je je netwerken effectief aan te wenden, nauw samen te werken met de leveranciers van Sky Networks en sociale media in te zetten om zaken voor elkaar te krijgen. Je draagt zorg voor het actief zoeken naar nieuwe klanten en je geeft de juiste opvolging aan leads.

Jij weet precies wat er speelt in de markt en waar de toegevoegde waarde van Sky Networks voor nieuwe klanten ligt. Je creëert afspraken bij potentiële klanten bij de “business” en “IT” afdelingen. Een mooi volgend hoofdstuk in deze reis is het vertalen van de klantbehoeften naar de concepten, oplossingen en diensten die Sky Networks biedt. Hierin word je uiteraard ondersteund door onze Solution Architecten. 

Wij bieden je een uitdagende functie in de sterk groeiende cybersecurity markt met heel veel potentieel, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. We zijn trots op onze hoge partner statussen. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over jou

Je herkent jezelf volledig in het profiel, bent een hunter, leergierig, assertief en creatief. Je ziet namelijk overal kansen, kwalificeert deze en gaat voorop bij het plegen van acquisitie. Je bent een no-nonsens persoonlijkheid en werkt op basis van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen.

Verder vragen we:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvolle sales ervaring als acountmanager
 • Je bent een hunter, altijd op zoek naar nieuwe klanten en deals
 • Je zet het klantbelang voorop
 • Je past consultative selling succesvol toe
 • Je bent een challenger sales
 • Je hebt een netwerk in de ICT zowel aan de klantzijde als bij vendoren
 • Je hebt kennis en bent inhoudelijk op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de huidige markt
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in het Engels als in het Nederlands
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een no-nonsens mentaliteit
 • Je bent leergierig
 • Je hebt passie en drive voor het zoeken en opbouwen van zakelijke relaties

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Accountmanager New Business? Dan horen we graag van je! Reageer direct en we vertellen je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons Sky Networks team en wat we voor jou kunnen betekenen.